Oplevelser og udflugter

Enhver lejrskole skal da opleve Bornholm. Vi samarbejder med Jan Ole’s Turisttrafik og tilbyder at hjælpe jer med at skræddersy jeres udflugter, så I får de bedste oplevelser med hjem. En lejrskole er en oplevelse, der huskes for livet.

Kontakt os endelig hvis I har ønsker eller spørgsmål!

Nedenfor ses Jan Ole's standardudflugter, som kan varieres efter ønske.

(Som udgangspunkt er alle udflugter inklusiv moms og eksklusiv entré )


SYDTUR 9:00-17:00Turen starter med, at vi kører til Almindingen, som er Bornholms største statsskov. Her kører vi op til Rytterknægten og ser Bornholms højeste punkt, Kongemindet. Herfra vandrer I til Ekkodalen. Turen går videre gennem Åkirkeby til Dueodde, en af Europas fineste sandstrande. Her gøres ophold hvor der er mulighed for at spise den medbragte mad, samt gå en tur i klitterne. Derefter køres gennem det lille fiskerleje Snogebæk og Nexø til Svaneke, hvor der bliver mulighed for at smage en røget sild, gå en tur på glastorvet samt besøge et bolsjekogeri. Herfra køres til Brændesgårdshaven, Bornholms Sommerland, her findes vandland, svævebaner, robåde, Joboland m.m.

Som Alternativ til Brændesgårdshaven, kan man vælge Natur Bornholm som er et natur- og oplevelsescenter, der gennem interaktive udstillinger, virtuel teknologi, samt naturvejledning har til formål at styrke interessen og forståelsen for øens natur og kultur.


SYDTUR 9:00-16:00Turen starter med, at vi kører til Almindingen, som er Bornholms største statsskov. Her kører vi op til Rytterknægten og ser Bornholms højeste punkt, Kongemindet. Herfra vandrer I til Ekkodalen. Turen går videre gennem Åkirkeby til Dueodde, en af Europas fineste sandstrande. Her gøres ophold, hvor der er mulighed for at spise den medbragte mad, samt gå en tur i klitterne. Derefter køres gennem det lille fiskerleje Snogebæk og Nexø til Svaneke, hvor der bliver mulighed for at smage en røget sild og gå en tur på glastorvet samt besøge et bolsjekogeri. Turen slutter i Paradisbakkerne.NORDTUR 9:00-17:00Fra Rønne kører vi gennem Hasle Lystskov og Hasle til Johns Kapel, herfra går I til Vang. Fra Vang kører vi til Hammershus, hvor der er mulighed for at spise den medbragte madpakke samt se på borgen. Videre gennem tvillingebyerne Sandvig og Allinge, op langs kysten til Helligdomsklipperne, hvor der er ophold til at se klipperne og ”den sorte gryde”. Herefter videre til Gudhjem, en af Danmarks smukkest beliggende byer. Her bliver der et ophold til at se byen på egen hånd. Herfra kører vi til Østerlars Rundkirke, Bornholms største rundkirke, som er vores sidste stop i dag.